Toiste® on alan parhaiden ammattilaisten kehittämä pilvipalvelu tietomallivaatimusten hallintaan sekä tietomallityöskentelyn raportointiin ja seurantaan.

Aseta täsmälliset tietomallivaatimukset käyttötapauskohtaisesti

Oikein asetetuilla täsmällisillä tietomallivaatimuksilla varmistut siitä, että tiedon tuottajat ymmärtävät mitä tietoa, missä muodossa ja milloin heidän tulee toimittaa. Täsmälliset tietomallivaatimukset jo suunnittelua hankittaessa luovat edellytykset sujuvalle yhteistyölle ja kaikkien osapuolten kannalta kestävälle liiketoiminnalle.

Raportoi tietomallinnuksen edistymistä helppokäyttöisellä työkalulla

Näet omat tietomallitehtävät ja raportoit työskentelysi edistymistäsi. Raportointi liittyy aina automaattisesti vaatimukseen, eikä niitä tarvitse erikseen yhdistää. Raportoinnin yhteydessä esitettävät vaatimukset pysyvät mielessä läpi hankkeen, joten vältyt viime hetkien yllätyksiltä.

Seuraa projektin tietomallinnuksen tilannekuvaa yhdellä silmäyksellä

Kokonaiskuvan seuraaminen on helppoa ja mahdollista kaikille osapuolille. Tämä parantaa koko projektin kommunikointia ja antaa työkalut tiedolla johtamiseen. Aktiivinen seuranta ohjaa vaatimusten noudattamiseen.

Tietoturvallinen pilvipalveluKäytä palvelua turvallisesti mistä tahansa.

Toiste® on SaaS-palvelu (Software as Service), joten asennuksia ei tarvita.

Ylivoimainen käyttökokemus ja helppokäyttöiset työkalutSelkeät, ytimekkäät ja visuaalisesti miellyttävät käyttöliittymät kaikille osapuolille takaavat työskentelyn tehokkuuden.

Kiinnostuitko?